Locatie

Vanuit PrincenParc fiets je in zes minuutjes naar het winkelcentrum van Leusden; een ongelooflijk fijne en sfeervolle plaats om te wonen. Er worden namelijk geregeld gezellige evenementen georganiseerd, je vindt er tal van winkels in het nabijgelegen winkelcentrum en de omgeving is adembenemend mooi.

Leusden ligt tenslotte deels op de Utrechtse Heuvelrug, deels in de Gelderse Vallei waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Het heeft de gemakken van een stad én het gemoedelijke van een dorp. En naast al deze pluspunten die wonen in PrincenParc je biedt, ben je vanaf deze centrale plek in het land ook gewoon in no-time waar je wilt zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Aanmelden

Eerste inschrijftermijn gesloten!

De eerste toewijzingsronde is geweest. Je kunt je echter nog inschrijven als reserve kandidaat. Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na bevestiging van de e-mail die je ontvangt, kom je in je accountomgeving.

Hier kun je je als reserve kandidaat opgeven door in het menu het 'Digitaal Inschrijfformulier' te doorlopen en af te ronden

Heb je al een account? Log dan in!

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Woningvoorkeur