Verborgen parel

in het groen

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn: een heerlijke nieuwe en stijlvolle woonplek die harmonieus opgaat in een natuurlijke omgeving. En laat dat nu PrincenParc ten voeten uit zijn! In dit unieke concept liggen de woningen als het ware gedrapeerd in het groen. Het idee was om het park zoveel mogelijk het plan in te trekken, zodat je optimaal kunt genieten van alles om je heen; of dat nu de vogels en de vlinders zijn, de heerlijk geurende bloemen voor je huis, de prachtig verkleurende bladeren in de herfst of de mensen met wie je deze fantastische woonplek deelt.

Plek voor

ontmoeting

Elke woning heeft vrij compacte buitenruimtes en een plek om in de schaduw en in de zon te zitten. En naast de kant die dankzij de hagen meer privacy biedt, is er ook een sociale kant bij de veranda. Daar heb je de kans om elkaar te ontmoeten en even gezellig een praatje te maken bij de deur. Of om samen te genieten van de gemeenschappelijke tuin. En door de autoluwe omgeving kunnen kinderen hier ongestoord spelen. Perfect toch!

Warme

materialen

De woningen zijn uitgevoerd in vriendelijke tinten met een gemêleerd metselwerk in lichte grijstinten en er is bewust gekozen voor een heel ingetogen en natuurlijk materiaalpalet. De woningen krijgen een mooie houten veranda met groendak die fungeert als buitenkamer en geveldelen in hout. Het dak en de kozijnen vormen een contrasterend accent in een iets donkerdere kleur. Zo krijgt het geheel een ongekend gevoel van klasse.

Groen en

natuurlijk

Vanaf de houten veranda voor jouw nieuwe woning heb je een schitterend uitzicht op de fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin vol kleurrijke bloemen. Het onderhoud wordt door de gemeente uitgevoerd, daar heb je dus helemaal geen omkijken naar. Op de bergingen en veranda’s zijn daktuinen aangelegd. Nestkastjes en inheemse plantensoorten laten vogels en vlinders zich hier thuis voelen. De tuin loopt vloeiend over in het park Princenhof. Samen vormen ze een natuurlijk decor rond jouw woning. Er loopt een pad doorheen dat minimaal verhard is en grotendeels waterdoorlatend.