Hier wonen?

Zo werkt het!

Hier wonen?

Zo werkt het!

Hieronder vind je het verkoopproces en de planning. Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn!

 • Stap 1: Aanmelden

  Heb je interesse in wonen in PrincenParc, meld je dan nu vast aan zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen. Heb je al een account via www.woneninprincenhof.nl, willen we je vragen opnieuw een account aan te maken. 

 • Stap 2: Bouwnummervoorkeur doorgeven

  Vanaf dit moment kun je je via jouw account jouw voorkeur voor de woning(en) doorgeven. Je kunt dit doen door in te loggen bij jouw persoonlijke account (heb je nu nog geen account, meld je dan eerst aan) of via onderstaande stappen.

  Heb je jouw woningvoorkeur doorgegeven vóór zondag 13 maart 23.59 uur dan krijg je een streepje voor bij de toewijzing. 

 • Stap 3: Start verkoop

  Laatste kans! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, Schrijf je nu in!

  Alle verkoopdocumentatie zoals de brochure, prijslijst en verkooptekeningen zijn vanaf dit moment op de website te downloaden. 

  Hoe schrijf ik me in als resevekandidaat voor een woning?

  1. Meld je aan of log in in jouw account. Log dan in!
  2. Loop het 'Digitaal Inschrijfformulier' te door en rond af met een handtekening.

  Let op: Het eerder doorgeven van jouw voorkeuren op de interactieve kaart is géén officiële inschrijving en wordt niet meegenomen met de toewijzing. Je dient het volledige inschrijfformulier in te vullen voor een geldige inschrijving.

 • Stap 4: toewijzing van de woningen

  Wij streven ernaar de woningen uiterlijk in de week van 16 mei 2022 toe te wijzen.

Aanmelden

Eerste inschrijftermijn gesloten!

De eerste toewijzingsronde is geweest. Je kunt je echter nog inschrijven als reserve kandidaat. Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na bevestiging van de e-mail die je ontvangt, kom je in je accountomgeving.

Hier kun je je als reserve kandidaat opgeven door in het menu het 'Digitaal Inschrijfformulier' te doorlopen en af te ronden

Heb je al een account? Log dan in!

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Woningvoorkeur