WoningtypeAkelei

Houd je van veel licht in huis? Dan is deze kopwoning met moderne grote raampartijen precies wat je zoekt. En dat is nog lang niet alles! Ontdek alle voordelen van dit riante woningtype!

Akelei | 4 statige kopwoningen
Deze zeer royale kopwoningen liggen aan de rand van het autoluwe plan. Je komt de woning opzij binnen en ook de buitenberging vind je hier. Vanaf de grote veranda aan de voor- en zijkant geniet je van de gemeenschappelijke tuin en sta je mooi droog als het regent. De woonkeuken is heerlijk licht en heeft een schuifpui naar de veranda. Vanuit de ruime woonkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin. Daar krijg je toch een vakantiegevoel van?
Soort: Hoekwoningen
Bouwnummers: 1, 9, 19, 29
Woonoppervlakte: 163 m2
Kaveloppervlakte: 195 - 205 m2
Inhoud: 733 m3
Slaapkamers: 3
Tuinligging: Noord, Zuid

Over de naam Akelei

De Akelei (Aquilegia) is een opvallende, exotisch ogende bloem, die je in Nederland gewoon in het wild kunt tegenkomen. In PrincenParc wordt hij aangeplant in de parkeerstraat met de gemengde laan. De plant oogt niet heel spectaculair, maar de geknikte bloemen met de vijf karakteristieke gepunte kroonblaadjes en de drielobbige bladeren maken dat ruimschoots goed. Deze mooie nectarrijke bloem is een waar feestmaal voor bijen, vlinders en hommels! Bloeitijd ca. april tot juli.
 

Ja, ik wil hier wonen!

Aanmelden

Impressies en plattegronden

Supercomfortabel en ruimtelijk

Boven vind je 3 ruime slaapkamers en op zolder zijn nog eens 2 extra kamers te realiseren. Je badkamer wordt compleet opgeleverd met een dubbele wastafel en sanitair van Villeroy & Boch. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 21 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een lucht-water-warmtepomp met vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas. 

Bekijk de downloads van dit woningtype