WoningtypeBuddleja

De tuindeuren openzetten en zo je veranda op stappen? Klinkt goed toch? Deze tussenwoning loopt ook nog eens breder uit, waardoor je over extra woonoppervlak beschikt.

Buddleja | 8 ruime tussenwoningen
Deze woningen liggen verspreid over het plan. De veranda vormt de entree tot je woning, hier ontmoet je elkaar en maak je een praatje als je zin hebt. Binnen gaat er een wereld voor je open. Door de knik in de woning is de achtergevel een meter breder en dat voel je direct. De woonkamer kijkt uit op je eigen tuin en ook de woonkeuken aan de voorzijde is heerlijk licht dankzij de grote glaspartijen en een schuifpui naar de veranda. 
Soort: Tussenwoningen
Bouwnummers: 2, 3, 14, 15, 22, 23, 34, 35
Woonoppervlakte: 151 m2
Kaveloppervlakte: 119 - 137 m2
Inhoud: 623 m3
Slaapkamers: 4
Tuinligging: Noord, Zuid

Over de naam Buddleja

De vlinderstruik (Latijn Buddleja davidii ‘Black Knight) heeft van oorsprong grote paarse bloempluimen die bijna een halve meter lang zijn. Er zijn in de loop van de tijd meer dan honderd rassen ontstaan die verschillen in kleur; van wit, geel, rood tot paars. De bloemen ruiken heerlijk en bloeien overvloedig en langdurig in augustus en september. De naam vlinderstruik komt van de vele vlinders die de plant lokt met al zijn geur en kleur: koolwitjes, citroenvlinders, kleine vossen en atalanta’s. En ook andere nectarverzamelende insecten komen op de vlinderstruik af. In PrincenParc wordt hij aangeplant in de parkeerstraat met gemengde laan.

Ja, ik wil hier wonen!

Aanmelden

Impressies en plattegronden

Een gevoel van luxe

Boven is alles even riant ingedeeld, met maar liefst 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer met groot dakraam op de tweede verdieping. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 21 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een lucht-water-warmtepomp met vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas. 

 

 

Bekijk de downloads van dit woningtype