WoningtypeCastanea

Zo’n kans om in stijl te wonen krijg je niet snel weer. Aan beide kanten ligt deze tussenwoning in het groen. Hier woon je met één voet ín het park! Word je al nieuwsgierig?

Castanea | 18 stijlvolle tussenwoningen
Hoe luxueus kun je het bedenken? Deze prachtige tussenwoningen onderscheiden zich van andere rijwoningen met een uitstaling vol klasse. En ook de locatie is uniek. Wie kan er tenslotte zeggen dat hij in zo’n schitterende parksetting woont, met zoveel groen rondom? Vanuit je lichte woonkeuken met grote ramen en schuifpui stap je zo op je grote veranda aan de gemeenschappelijke tuin. En ook vanuit je speels ingedeelde woonkamer heb je geweldig uitzicht op het groen.


 
Soort: Tussenwoningen
Bouwnummers: 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 16, 20, 21, 24, 25, 26, 30, 31, 32, 33, 36
Woonoppervlakte: 137 m2
Kaveloppervlakte: 115 - 138 m2
Inhoud: 570 m3
Slaapkamers: 4
Tuinligging: Noord, Zuid

Over de naam Castanea

Deze boom, die uiteindelijk tot wel 12 meter hoog kan worden, krijgt een plekje in de hoven in het verlengde van het park. Als de bestuiving van de vrouwelijk bloemen in het voorjaar plaatsvindt ontstaan de bekende stekelige ronde vruchtdozen. In de herfst vallen deze af of breken al open aan de boom, waarna de rijpe tamme kastanjes naar beneden vallen. De Castanea komt van oorsprong uit het gebied rond de Middellandse Zee. De fijne witte bloempjes die bloeien in trossen verspreiden een herkenbare geur!

Ja, ik wil hier wonen!

Aanmelden

Impressies en Plattegronden

Het toppunt van wooncomfort
In totaal beschik je over 4 slaapkamers, 3 op de eerste verdieping en nog een slaapkamer met groot dakraam op de tweede verdieping. De badkamer aan de voorzijde is luxueus uitgevoerd met sanitair van Villeroy & Boch. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 21 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een lucht-water-warmtepomp met bodemlus voor  vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas.

 

Bekijk de downloads van dit woningtype