WoningtypeDigitalis

Alsof je een vip-kaartje hebt gekocht. In de parkwoning profiteer je van het mooiste uitzicht en de meeste privacy. Voel je er wel wat voor om met je neus vooraan te zitten? Laat je verrassen door het fenomenale woongevoel!

Digitalis | 4 prominente parkwoningen
Deze parkwoningen hebben hun prominente plek meer dan verdiend. De imposante uitstraling maakt zijn belofte helemaal waar. Of je nu in je eigen tuin of op je veranda op het oosten zit, of geniet van het mooie uitzicht vanaf je balkon; deze eyecatcher is het summum van woonplezier! Door de ligging aan het park zie je als het ware een groot schilderij vanuit alle hoeken en verdiepingen, ook richting de gemeenschappelijke binnentuin. De riante woonkeuken is op verschillende manieren in te delen en er is overal volop licht door de enorme raampartijen. 

 
Soort: Hoekwoningen
Bouwnummers: 7, 17, 27, 37
Woonoppervlakte: 220 m2
Kaveloppervlakte: 177 - 212 m2
Inhoud: 864 m3
Slaapkamers: 6
Tuinligging: Noord, Zuid

Over de naam Digitalis

Vingerhoedskruid of Digitalis zien we vaak in tuinen, maar ook veel in het wild. Dat laatste meestal op verstoorde bodems, waar vrij recent bomen gekapt zijn in het bos en op andere ruige terreinen. Omdat ze ook op moeilijke plaatsen nog goed willen groeien, worden ze vaak in siertuinen gezaaid op schaduwrijke plekken, tussen bomen en struiken waar het niet te droog is. Nadat hommels of bijen de bloemen hebben bestoven vormen zich zaaddozen met tientallen zaadjes die zich massaal verspreiden door de tuin. De Digitalis wordt in PrincenParc aangeplant in de hoven in het verlengde van het park in sierborders. 

Ja, ik wil hier wonen!

Aanmelden

Impressies en Plattegronden

Riant de ruimte
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met toegang tot het balkon en uitzicht over het park. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Daarnaast is er een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping heb je nog 2 ruime slaapkamers en een extra badkamer. Op de derde verdieping kun je met gemak al je spullen kwijt. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 24 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een warmtepomp met bodemlus voor vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas.

Bekijk de downloads van dit woningtype