WoningtypeEchinacea

Wie wil er nu niet zo’n heerlijke natuurlijke woonplek aan het park met een balkon op de eerste rang? Binnen is alles lekker ruimtelijk en licht en vanuit je woning wandel je direct het park in. Kun jij hier wel aan wennen?

Echinacea | 4 moderne parkwoningen
In deze parkwoning geniet je optimaal van al het comfort en de luxe van modern wonen. Je hebt er de ruimte en het gemak. De plek is fantastisch en onderhoud aan je tuin heb je niet. Zo blijft er meer tijd over om te genieten. Deze unieke woning is een echte eyecatcher om trots op te zijn! De grote glaspartijen geven een eigentijdse uitstraling. Het uitzicht is fenomenaal en heerlijk groen, zowel boven als beneden. De zeer ruime leefkeuken kun je precies indelen zoals jij het wilt en je woont hier op-en-top duurzaam. 

 
Soort: Hoekwoningen
Bouwnummers: 8, 18, 28, 38
Woonoppervlakte: 193 m2
Kaveloppervlakte: 100 m2
Inhoud: 751 m3
Slaapkamers: 4
Tuinligging: N.v.t.

Over de naam Echinacea

De rode zonnehoed, Echinacea purpurea, is een geliefde tuinplant. De karakteristieke margrietachtige bloemen zien er heerlijk zomers uit en trekken veel vlinders, bijen en hommels aan doordat ze veel nectar bevatten. Ze zijn gewild voor de nazomerborder en hun bolle hart en bijna horizontaal afstaande bloemblaadjes doen een beetje denken aan een klassieke zonnehoed. Ook na de bloei blijven de bloemen mooi om te zien. In PrincenParc worden ze aangeplant in de parkeerstraat met gemengde laan.

Ja, ik wil hier wonen!

Aanmelden

Impressies en Plattegronden

Lekker veel leefruimte
Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers en een ruime woon/werkkamer met toegang tot het balkon en een prachtig uitzicht over het park. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Daarnaast is er een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping heb je nog 2 ruime slaapkamers en een extra badkamer. Daarnaast heb je op de derde verdieping nog een zolder. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 24 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een warmtepomp met bodemlus voor vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas.

Bekijk de downloads van dit woningtype